0

Emily van der Linden

Emily is een inkooptopper. Emily is afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, richting facility management. Ook heeft ze de certificaten contractmanagement en NEVI 1 behaald.  Zij heeft bij Pro 10 haar afstudeeronderzoek gedaan en daarbij onderzocht wat organisaties moeten regelen op het gebied van contractmanagement na een Best Value aanbesteding. Hiervoor heeft zij de Jan van Beckum scriptieprijs 2016 op het gebied van contractmanagement gewonnen. Het juryrapport was lovend over de vernieuwende kijk op contractmanagement en het gedegen onderzoek.

Binnen Pro 10 heeft Emily inmiddels bij tientallen aanbestedingen een belangrijke rol vervuld. In die hoedanigheid heeft zij aanbestedingsstrategieën, aanbestedingsdocumenten, beoordelingsmatrixen, gunningsbrieven en contracten gemaakt en de gehele administratieve organisatie feilloos verzorgd. Emily heeft ervaring met leveringen, diensten en werken. Naast aanbestedingen heeft Emily  analyses uitgevoerd als basis voor de juiste inrichting van contractmanagement en het realiseren van capaciteitsplanning. 

Emily heeft o.a. opdrachten verricht voor Hoge Colleges van Staat, ZBO's, Waterschappen, Nutsbedrijven, Gemeenten, Provincies, Belastingorganisaties.

Terug naar overzicht