0

Maaike Blaas

Maaike werkt sedert 2017 bij Pro 10. Maaike is afgestudeerd aan De Haagse Hogeschool, met als specialisatie inkoop. Zij is in dienst getreden bij ons na haar afstudeeronderzoek naar de werking van het DAS rond inhuur van personeel.

Inmiddels heeft Maaike diverse aanvullende opleidingen gevolgd o.a. op het gebied van contractmanagement, aanbestedingsrecht, Best Value (B en B+) en maatschappelijk verantwoord inkopen.

Maaike heeft projectmatig tot volle tevredenheid een groot aantal Europese aanbestedingen begeleid o.a. op het gebied van Media, ICT en laboratoriumartikelen en systemen voor vooraanstaande opdrachtgevers bij de Rijksoverheid en daarbuiten.  Verder heeft zij zelfstandig als inkoopcoördinator gewerkt en daarbij Europese en onderhandse aanbestedingen begeleid voor de meest uiteenlopende leveringen en diensten. 

Maaike is binnen Pro 10 coördinator/kennismanager rond inkopen met impact (duurzaamheid, social return, innovatie) en brengt vanuit die hoedanigheid specifieke expertise in bij aanbestedingen en beleidsvraagstukken. Zij staat daarin klanten en consultants bij en volgt alle relevante ontwikkelingen op dit vlak.

Terug naar overzicht