Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Inhuurvraagstuk

Er zijn verschillende redenen waarom u behoefte kunt hebben aan tijdelijke versterking van uw inkoop- en contractmanagement capaciteit, bijvoorbeeld opvang van zwangerschapsverlof, ziekte, verloop, pieken in drukke periodes of juist tijdelijke aanvulling met specifieke kennis voor een project. Eventueel kunt u uw inkoop al dan niet tijdelijk outsourcen, bijvoorbeeld indien u zelf een tijdelijke organisatie bent. In overleg met u bepalen wij de de te bereiken resultaten, de noodzakelijke capaciteit en begroten wij de kosten.

Flexibiliteit

Het kan gaan om een vast of flexibel aantal uren, parttime of fulltime. Wij bewegen mee met uw behoefte (kwalitatief en kwantitatief), zodat u nooit meer dan nodig inhuurt. Het kan gaan om een klein doeltreffend op elkaar ingewerkt team van bijvoorbeeld 2 mensen om zo tegen lagere kosten te beschikken over strategische èn tactische capaciteit, maar het kan ook gaan om één persoon, bijvoorbeeld een contractmanager.

Soorten inhuur

Pro 10 voorziet snel in goed inzetbare tijdelijke inkoopadviseurs, operationeel inkopers, leidinggevenden, contractmanagers, aanbestedingsjuristen. Wij zetten eigen mensen in maar ook zzp'ers, trainees en kandidaten van collega-bureaus. Het kan generalisten betreffen die ervaring hebben met allerlei soorten inkooptrajecten, maar het kunnen ook specialisten betreffen o.a. op het gebied van Werken, Sociaal Domein, ICT, Materieel, Facilitair. Wij beschikken over mensen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. 

Wet DBA

Vanaf 1 januari 2020 handhaaft de Belastingdienst de wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) bij opdrachtgevers. Dit betekent dat er duidelijkheid moet zijn over de arbeidsrelatie tussen de inhuurkracht en de opdrachtgever. Er mag geen sprake zijn van een dienstbetrekking (loondienst). Er is volgens de Belastingdienst sprake van een dienstbetrekking als de zzp'er het werk zelf moet doen en niet iemand anders mag inzetten, als er een gezagsverhouding is en er meer betaald wordt dan de gemaakte kosten. Indien dat het geval is, kunnen opdrachtgevers ervoor kiezen mensen in te huren die in loondienst zijn van Pro 10. Pro 10 volgt bij de inzet van zzp'ers modelovereenkomsten van de belastingdienst. Uw tijdelijke inhuur is bij ons in goede handen. 

Deskundige professionals die passen bij uw organisatie

Wij zijn geen 'cv-schuiver'. Wij leven ons in en kennen de kandidaten persoonlijk, zodat de perfecte match tot stand komt. Wij kijken naar wat u wilt bereiken met de tijdelijke inzet, begroten de benodigde uren en zorgen dat de resultaten tot stand komen. Wij kijken bij kandidaten naar hard en soft skills. Wij zetten enkel professionals in die passen bij uw organisatie, de context en cultuur. De mensen die wij inzetten zijn enthousiast en deskundig. Wij hebben korte communicatielijnen en schakelen snel. Het overnemen van kandidaten is bespreekbaar en daar zetten we ons constructief voor in. 

Onze klanten

Pro 10 heeft voor de inzet van flexibele arbeid (raam)overeenkomsten met de Rijksoverheid, 20 gemeenten, enkele waterschappen en waterbedrijven, Hoge Colleges van Staat en Toezichthouders, Provincies, Stichtingen, diverse ZBO's. Wij werken voor de publieke sector en zijn thuis in het politiek maatschappelijk speelveld.

Voordelen

Door het inhuren van professionals via Pro 10 beschikt u snel over goede mensen, waarmee het fijn samenwerken is. Dankzij de ruime ervaring van onze professionals werken zij efficiënt, waardoor zij minder tijd nodig hebben om hun taken uit te voeren. Verder zijn we flexibel en kunnen we snel op- of afschalen. De ingezette mensen kunnen terugvallen op alle inkoop- en aanbestedingsexpertise die wij in huis hebben. Deze expertise betreft allerlei soorten Europese aanbestedingen, inkoopbeleid, inkooporganisatie, inkoopinstrumenten.  

Iemand inhuren?

Neem dan gerust contact op, bel 070-3819724 of stuur een mail. Helma helpt u graag en gaat direct aan de slag! 

Aanmelden als zzp’er?

Ben je (aankomend) zzp'er en op zoek naar nieuwe uitdagende opdrachten? Dan komen wij graag met jou in contact. Bel 070-3819724 of stuur een mail. Helma en Franciska zorgen ervoor dat je goed wordt begeleid, snel wordt betaald en altijd op ons kunt terugvallen, ook voor inhoudelijke vragen.

Terug naar overzicht