Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over Pro 10

Pro 10 is hét adviesbureau voor inkoopadvies en het innovatief uitvoeren van Europese aanbestedingen. Of het nu gaat om overheidsorganisaties, zorginstellingen of bedrijven die begeleiding zoeken voor hun aanbesteding of inkoop. Pro 10 zorgt ervoor dat op een verantwoorde manier de inkoopdoelstellingen behaald worden. Met ons kleine team, waarmee we een uitgebreide kennisbank bezitten, werken we met een persoonlijke aanpak. Met enthousiasme, gedrevenheid en kundigheid, streven we altijd naar meer kwaliteit tegen lagere kosten. Met de bijeengebrachte kennis en ervaring die onze inkoopprofessionals bezitten ben je verzekerd van het juiste inkoopadvies of de gewenste begeleiding voor aanbestedingen.

Sterk in samenwerking
Wij geloven dat elke organisatie en situatie uniek is. Daarom staat persoonlijke aandacht bij Pro 10 altijd centraal. Dankzij onze creatieve en oplossingsgerichte aanpak weten we innovatieve (inkoop)samenwerkingsverbanden te realiseren. Zo profiteren alle betrokken partijen van de daaruit behaalde voordelen. We ontwikkelen slimme en praktische oplossingen, gebaseerd op onze beste ervaringen. Onze oplossingen voor uw inkooptrajecten leiden tot de gewenste leveranciersprestaties en duurzame samenwerkingen. Vanzelfsprekend zorgen we voor kennisoverdracht en persoonlijke begeleiding gedurende het traject. Alle inkooptrajecten en (Europese) aanbestedingen zijn zonder twijfel in goede handen bij Pro 10.

Onze kernactiviteiten
Naast het begeleiden van aanbestedingen en inkooptrajecten hebben wij een aantal andere kernactiviteiten. Op de pagina 'Expertise' zijn al onze kernactiviteiten te vinden. Zo regelt Pro 10 ook uw contractmanagement, verzorgen wij trainingen en workshops en detacheren wij inkoopprofessionals. Kijk gerust rond en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Ook onze keurmerken en certificaten zijn te vinden onder ‘Expertise’

Ons team
Pro 10 bestaat uit een klein, slim, divers opgeleid team (rechten, bestuurskunde, sociologie, facility management, economie, IT), waardoor we goed ‘out of the box’ denken en werken. Alle inkoopprofessionals van Pro 10 hebben hun kennis en ervaring bijeengebracht in een uitgebreide kennisbank en vullen elkaar uitermate goed aan. Daardoor houden we tijdens elke aanbesteding en/of inkooptraject onze overheadkosten laag en voeren we opdrachten efficiënt uit. Op deze manier voegen we waarde toe en realiseren we aanzienlijke verbeteringen in de inkoopfunctie. Bekijk onze knappe koppen op de pagina 'Het team'.