0

Over Pro 10

Pro 10 is hét adviesbureau voor inkoopadvies en het innovatief uitvoeren van Europese aanbestedingen. Of het nu gaat om overheidsorganisaties, zorginstellingen of bedrijven: Pro 10 zorgt ervoor dat u op een verantwoorde manier uw inkoopdoelstellingen behaalt. Wij werken met een persoonlijke aanpak en streven altijd naar meer kwaliteit tegen lagere kosten.

Sterk in samenwerking
We geloven dat elke organisatie en situatie uniek is. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. Dankzij onze creatieve en oplossingsgerichte aanpak, weten wij innovatieve (inkoop)samenwerkingsverbanden te realiseren waar alle betrokken partijen van profiteren. We ontwikkelen slimme en praktische oplossingen gebaseerd op onze best practices, die leiden tot de gewenste leveranciersprestaties en duurzame samenwerkingen voor uw organisatie. Vanzelfsprekend zorgen wij voor kennisoverdracht en persoonlijke begeleiding gedurende het traject.

Onze kernactiviteiten

  • Uitvoeren en begeleiden van Europese aanbestedingen
  • Creëren van innovatieve inkoopsamenwerkingsverbanden
  • Inkooptrajecten uitvoeren
  • Contractmanagement en inkoopfunctie doorlichten en professionaliseren
  • Verzorgen van inkooptrainingen en –workshops
  • Detacheren van inkoopprofessionals
  • Audits uitvoeren ter optimalisering van de inkoopfunctie
  • Collectieve inkoop

Bekijk onze ervaring

Ons team

Pro 10 bestaat uit een kleine slimme club mensen met verschillende opleidingen (rechten, bestuurskunde, sociologie, facility management, economie, IT), waardoor we goed ‘out of the box’ denken en werken. Alle medewerkers van Pro 10 hebben hun kennis en ervaring bijeengebracht in een uitgebreide kennisbank. Daardoor houden we onze overheadkosten laag en voeren we opdrachten efficiënt uit. Zo voegen wij waarde toe en realiseren we aanzienlijke verbeteringen in de inkoopfunctie.

Bekijk ons team

Onze keurmerken en certificaten

Pro 10 beschikt over het SNA-keurmerk NEN4400 en is ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij op grond van onze expertise als één van de drie partijen in Nederland bevoegd om het Good Procurement Practice certificaat op basis van de NTA 8058 (2010) toe te kennen.