Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Expertise is niet voorbehouden aan inkoop
Inkopers en contractmanagers bevinden zich in de betere salarisschalen. Er wordt veel van ze gevraagd om succesvol te zijn. Inkopers en contractmanagers beschikken over uiteenlopende kennis en goede adviesvaardigheden. Niet alleen zij, alle professionals die met leveranciers te maken hebben dienen hun rol goed te kunnen vervullen. Wat dit betreft is Pro 10 een fijne partner voor samenwerking. Pro 10 helpt iedereen binnen de werkomgeving graag om kennis en vaardigheden te vergaren en dit op peil te houden. Wij houden ervan om dit op een persoonlijke wijze, meestal incompany, vorm te geven. We zorgen ervoor dat onze aanpak perfect aansluit bij de doelstellingen en contact van de deelnemers.

Sparren en coaching
Iedereen heeft weleens behoefte om te sparren met een professional. Dit kan een inkoopvraagstuk betreffen vanuit verschillende perspectieven. Denk aan juridisch, economisch, sociaal of relationeel perspectief. Pro 10 biedt de mogelijkheid om op basis van een strippenkaart zo lang als gewenst te overleggen met onze meest ervaren mensen. Kijk eens binnen ons team naar mr. Pauline Bos, mr. drs. Tobias van der Hoeven, drs. Susan van der Linden en drs. Loek van Beurden MFM. Zij beschikken over een enorme dosis aan kennis en ervaring met verschillende achtergronden, waardoor er altijd de juiste sparringpartner tussen zit.

Trainingen en workshops
Pro 10 organiseert regelmatig trainingen en workshops. Zowel voor inkopers als andere professionals binnen het inkoopvak. Leer bijvoorbeeld hoe je een contract leest en toepast, wie welke rol heeft en je effectief samenwerkt. Bij voorkeur verzorgen wij de trainingen en workshops incompany, dit biedt de mogelijkheid perfect aan te sluiten op de omgeving van de deelnemers. Pro 10 verzorgt ook trainingen op aanvraag. Neem contact met ons op om vragen en wensen te overleggen. De volgende onderwerpen worden wij regelmatig voor gevraagd:

  • Wat voor soorten contracten zijn er, wat zijn de verschillen en hoe pas je ze toe?
  • Hoe kunnen we effectiever samenwerken op het gebied van inkoop en contractmanagement? Hoe gaan we om met verschillende persoonsprofielen?
  • Het werken we via een bouwteamconstructie, wat zijn de kenmerken, wanneer is dat van toegevoegde waarde?
  • Hoe kan ik contractmanagement professionaliseren, welke stappen kan ik zetten?
  • Algemene inkoopvoorwaarden, wat staat er in en wat betekenen ze?
  • Raamovereenkomsten, welke vormen zijn er en wanneer pas je ze toe?
  • Inhuur van tijdelijk personeel, wat voor soorten inhuur zijn er en welke contract- en aanbestedingsvormen passen daarbij?
  • Het bepalen van de opdrachtwaarde, hoe doe je dat goed?
  • IT contracten, waar moet ik op letten?
  • De belangrijkste jurisprudentie voor de inkooppraktijk

Gastspreker
De professionals van Pro 10 zijn regelmatig gastspreker op events, zoals op het congres van PIANOo. Ook verzorgen wij gastcolleges op Hogescholen en treden wij op als docent in het (hoger) onderwijs. Zoek je een gastdocent of spreker voor een gastcollege, event, congres of bijeenkomst? Wij delen graag onze kennis!

Terug naar overzicht