Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Emily van der Linden

Emily is een inkooptopper. Emily is afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, richting facility management. Ook heeft ze de certificaten contractmanagement en NEVI 1 behaald. Zij heeft bij Pro 10 haar afstudeeronderzoek gedaan en daarbij onderzocht wat organisaties moeten regelen op het gebied van contractmanagement na een Best Value aanbesteding. Hiervoor heeft zij de Jan van Beckum scriptieprijs 2016 op het gebied van contractmanagement gewonnen. Het juryrapport was lovend over de vernieuwende kijk op contractmanagement en het gedegen onderzoek.

Emily begeleidt als senior consultant op strategisch, tactisch en operationeel niveau als projectleider zelfstandig Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen met betrekking tot leveringen, diensten en werken. Het daartoe opstellen van aanbestedingsstrategieën, aanbestedingsstukken, offerteaanvragen, beoordelingsmatrixen, het beoordelen en beantwoorden van binnenkomende vragen, het plannen, voorbereiden en begeleiden van bijeenkomsten, het vastleggen van uitkomsten van beoordelingsbijeenkomsten, schrijven van gunnings- en afwijzingsbrievenen de verificatie van offertes kun je zonder twijfel aan Emily overlaten. Verder is zij een kei in het voeren van besprekingen met behoefstellers en leveranciers en het geven van aanbestedingsrechtelijk advies.

Naast aanbestedingen heeft Emily analyses uitgevoerd als basis voor de juiste inrichting van contractmanagement en het realiseren van capaciteitsplanning. 

Emily heeft o.a. opdrachten verricht voor Hoge Colleges van Staat, ZBO's, Waterschappen, Nutsbedrijven, Gemeenten, Provincies en Belastingorganisaties.

Terug naar overzicht