0

Aanbesteding voor de Vereniging werken voor waterschappen (Vwvw) succesvol afgerond

Gepubliceerd op: donderdag 16 juni 2022

Aanbesteding voor de Vereniging werken voor waterschappen (Vwvw) succesvol afgerond

Pro 10 heeft er weer een tevreden klant bij. De Vereniging werken voor waterschappen, hierna te noemen de Vwvw, is de werkgeversvereniging van de 21 waterschappen en 14 aan de waterschappen verbonden organisaties. Voor de Vwvw werd een dienstverlener geselecteerd die de doelstellingen van de vereniging kan realiseren. Om tot deze geschikte dienstverlener te komen mocht Pro 10 een Europese openbare aanbesteding begeleiden. De dienstverlener moest de volgende basisdienstverlening gaan leveren:

  • Beleidsinhoudelijke werkzaamheden
  • Werkzaamheden m.b.t. communicatie
  • Werkzaamheden m.b.t. financiële administratie
  • Secretariële ondersteuning

Voorafgaand werd er een marktconsultatie uitgevoerd, waarbij onderzocht is of er geschikte partijen waren en waarmee rekening moest worden gehouden met de aanbesteding. Vervolgens zijn er in de aanbesteding alleen doelstellingen en taken geformuleerd. Door de oplossing om de doelstelling te bereiken niet te omschrijven werd er optimaal gebruik gemaakt van de expertise van de Opdrachtnemer. Zo kon Pro 10 het gewenste resultaat bereiken.

Na het beoordelen van twee inschrijvingen heeft het team van de Vwvw een langdurige samenwerking bereikt met een geschikte opdrachtnemer. Op 8 april jongsleden is de overeenkomst ondertekend. De werkgeversvereniging WENB zorgt voor een volledige en deskundige ondersteuning ten behoeve van het behalen van de doelstellingen. Daarbij zorgt de WENB voor een soepele overgang en een zo kort mogelijke implementatieperiode van de dienstverlening, zowel bij de start vanaf 1 juli als het einde van de overeenkomst. Uiteraard komt dit allemaal ten goede van de continuïteit van de Vwvw. 

De Vwvw heeft de dienstverlening van Pro 10 als zeer goed ervaren. Met een score van 5 uit 5 komt Pro 10 smetteloos uit de beoordeling van de Vwvw. De Vwvw geeft aan dat alles naar wens is verlopen en is meer dan tevreden met het behaalde resultaat. Zo blijkt ook uit de uitspraken die tijdens de beoordeling zijn gedaan: “Ik heb de contacten per mail, in Teams en fysiek als heel prettig ervaren met een heel goede uitleg en ondersteuning en begeleiding”, “Zeer professioneel”, “Kundig en gedreven”, “Hield ons goed bij de les”, “Realisatie deadlines”. 

Pauline Bos en Susan van der Linden van Pro 10 hebben deze aanbesteding met veel plezier begeleid. Pro 10 is tevreden over het behaalde resultaat en vindt het uiteraard fijn dat alles naar wens is verlopen. Voor vragen over deze aanbesteding kan er gemaild worden met Pauline via bos@pro10.nl.

Terug naar overzicht