0

Appartementengebouw gemeente Lansingerland

Gepubliceerd op: maandag 6 april 2020

Appartementengebouw gemeente Lansingerland

Pro10 heeft voor de gemeente Lansingerland een nationale niet-openbare procedure (procedure met voorselectie) begeleid voor een appartementengebouw.

De Gemeente Lansingerland wenst in Parkzoom 4 in Bergschenhoek een appartementengebouw te laten ontwikkelen en te realiseren. Het gaat om huurwoningen.
Deze aanbesteding was opgedeeld in een Selectie- en Gunningsfase. In de Selectiefase (ook wel de ‘eerste fase’) worden maximaal vijf Gegadigden geselecteerd om in de Gunningsfase (de ‘tweede fase’) een Inschrijving in te dienen. Na de Gunningsfase wordt één Inschrijver gecontracteerd.

Een belangrijk uitgangspunt voor de ontwikkeling van deze locatie is duurzaamheid. De gemeente wenst dat het te realiseren project voorziet in een energieneutraal appartementengebouw (‘nul–op–de–meter’).

De nationale niet-openbare aanbesteding “Huurappartementengebouw Parkzoom 4” is gestart op 18 september 2019. De aankondiging van deze opdracht is gepubliceerd op www.tenderNed.nl.

In totaal zijn 5 aanmeldingen ontvangen. Op 20 januari 2020, 11:30 sloot de termijnen voor het indienen van een inschrijving. Er zijn 3 inschrijvingen ontvangen. Met de geverifieerde Inschrijver die voldeed aan de minimumeisen en die de hoogste grondbieding boven het minimale grondbod heeft geboden, zal de overeenkomst worden gesloten.

Terug naar overzicht