Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Coppa Inkoopcongres 2024

Gepubliceerd op: vrijdag 18 oktober 2024

Coppa Inkoopcongres 2024

Vorig jaar was het Coppa Inkoopcongres een groot succes. Het inspirerende congres over klimaatproblematiek en het belang van circulair leiderschap werd als zeer positief ervaren. In het verlengde van dit succes verwelkomt de Coppa Group graag de inkoopmanagers van de hele groep voor het Coppa Inkoopcongres 2024! Pro 10 is sinds begin dit jaar trots onderdeel van de groep en nodigt hierbij al haar inkoopmanagers in het eigen netwerk uit om het Inkoopcongres van de Coppa Group bij te wonen.

Op basis van lovende feedback en input, waarvoor dank, is er een nieuw actueel thema gekozen. Dit jaar gaat het Coppa Inkoopcongres over de invloed van kunstmatige intelligentie op inkoop. Tijdens het evenement delen professionals inzichten en succesvolle toepassingen uit de wereld van Artificial Intelligence (AI). Er wordt besproken welke kansen er liggen, of er efficiëntie-beloftes worden ervaren en welke risico’s en uitdagingen inkoopmanagers in acht moeten houden.

Bij deelname word je aangemoedigd mee te denken over toepassingen binnen je eigen organisatie en via een interactieve denktank brengen we ideeën en ervaringen samen.


Datum: dinsdag 19 november
Tijd: 12:30 uur - 17:00 uur
Locatie: Mediamuseum Beeld & Geluid
Thema: AI-gedreven inkoop: een slimme zet!


Laat de kansen van AI niet liggen en zorg dat je erbij bent! Meld je voor 1 november kosteloos aan door een mail te sturen naar info@pro10.nl. Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit. Zien we je daar?

Terug naar overzicht