0

Floriade Expo 2022 officieel geopend door Koning Willem-Alexander

Gepubliceerd op: donderdag 14 april 2022

Floriade Expo 2022 officieel geopend door Koning Willem-Alexander

Op 13 april heeft niemand minder dan Koning Willem-Alexander Floriade Expo 2022 officieel geopend. Wij zijn trots dat Pro 10 meewerkt aan dit fantastische evenement. Vanaf nu kunnen alle bezoekers een half jaar lang genieten van al het moois dat dit unieke event te bieden heeft. Met haar thema ‘Growing Green Cities’ sluit de Floriade naadloos aan bij de groeiende bewustwording van en interesse in energieneutraal leven. Je kunt er genieten van de mooiste bloemen, planten, groenten en fruit. Oplossingen van innovators die alles leuker, mooier en duurzamer maken kom je tegen. Tien jaar lang is er hard gewerkt om Floriade Expo 2022 neer te zetten. Op het terrein van 60 hectare groot stap je van de ene in de andere verrassing. De wereldtuinbouwtenstoonstelling die vele harten sneller doet kloppen moet je gezien hebben!

Pro 10 is ontzettend trots op ‘hun’ Pauline Bos die verschillende aanbestedingen voor dit podium heeft begeleid. Pauline is in 2017 door de gemeente Almere betrokken bij de aanbesteding voor een samenwerkingspartner ter ontwikkeling en realisatie van het Floriadeterrein en de stadswijk. Daarna heeft Pauline de innovatieve aanbesteding begeleid voor twee circulaire bruggen op het Floriade terrein. Als laatste heeft ze voor de gemeente Almere meegewerkt aan de aanbestedingen voor de realisatie van de Mainstage en het Almere-Amsterdam paviljoen op het Floriade terrein.

Na haar werkzaamheden voor de gemeente Almere is Pauline aan de slag gegaan voor Floriade Almere 2022. Pauline is onder meer verantwoordelijk voor het inkoop- en aanbestedingsbeleid, de invoering van het contractregistratiesysteem, de inrichting van een DAS voor de inhuur van personeel en de inkoopportal. Ze heeft maar liefst 15 aanbestedingen begeleid voor de totstandkoming van de Floriade Expo 2022. In onze ‘Floriade Expo 2022 special!’ is te vinden welke aanbestedingen dit zijn en welke uitdagingen Pauline is tegengekomen tijdens deze unieke ervaring.

Pro 10 kijkt uit naar een half jaar lang Floriade Expo in Almere. Uiteraard gaat Pro 10, met haar team, een kijkje nemen op dit inspirerende evenement. Floriade vindt slecht één keer in de tien jaar plaats, dus zorg dat je deze kans niet mist en laat je verrassen. Kijk voor tickets en zakelijke arrangementen op www.floriade.com

Terug naar overzicht