Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

0

Inkooptalent Susan van der Linden uitgelicht

Gepubliceerd op: donderdag 10 maart 2022

Inkooptalent Susan van der Linden uitgelicht

Pro 10 heeft gedreven en enthousiaste professionals. Zij hebben allen hun eigen unieke verhaal over hoe ze bij Pro 10 terecht zijn gekomen. Om mensen te motiveren, enthousiasmeren en informeren over het fantastische inkoop vak en aanbestedingen lichten wij steeds één verhaal uit. Deze keer het verhaal van Susan.

Susan is door een klant van Pro 10 verwezen en zo in de wereld van inkoopadvies en aanbestedingen terecht gekomen. Na haar ervaring als Intercedente, HR adviseur, leerkracht basisonderwijs en medewerker kwaliteitsafdeling kwam deze uitdaging als geroepen. Zonder inkoopervaring zou zij bij Pro 10 het vak leren. Toen corona roet in het inwerkproces gooide, moest dit op afstand plaatsvinden. Bijzonder, maar zeker niet minder goed gelukt. Dankzij de kwaliteiten van Susan en haar behulpzame collega’s kwam dit helemaal goed.

Susan werd meteen ingezet bij projecten. Zo kreeg ze vanaf het begin mee hoe een traject precies verloopt en kon ze waardevolle ervaring opdoen. Inmiddels kan ze heel wat gebieden aan haar lijstje van aanbestedingen toevoegen. Denk aan inhuur, ICT applicaties, dienstverlening en vastgoed- en subsidieadvies. Een diversiteit die voor haar het vak zo interessant maakt. Susan werkt vooral vanuit haar woonplaats in Venlo. Dit maakt haar meteen het aanspreekpunt voor klanten uit het zuiden van ons land. Naast de aanbestedingen heeft ze diverse marktconsultaties en overige onderzoeken uitgevoerd. Verder is Susan gedetacheerd bij het Juridisch Loket. Als inkoopcoördinator heeft ze kennissessies georganiseerd over het toe te passen inkoopbeleid, is zij key-user voor het inrichten van de inkoopmodule in AFAS en is Susan de vraagbaak voor alle inkoop gerelateerde vragen. Om dit alles nog afwisselender te maken is Susan ook verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid en de interne kwaliteitsaudits voor de ISO 9001 certificering van Pro 10.

Zoals gebruikelijk bij Pro 10 heeft Susan een aantal waardevolle studies gevolgd, denk aan de basiscursus Europees aanbesteden, een online training Aanbestedingsjurisprudentie en Aanbestedingsrecht voor Inkopers. Naast de kwaliteiten om een fantastische inkoopadviseur te worden, beschikt zij inmiddels dus ook over de nodige certificaten.

Het werk bevalt haar ontzettend goed, vooral de diversiteit spreekt haar aan. Het samenwerken met verschillende klanten maakt haar nog elke dag enthousiast. Elk traject is anders, elke klant is anders. Er liggen altijd nieuwe uitdagingen op de loer waar Susan vol enthousiasme in kan duiken. Zij kan haar hart dan weer ophalen door op onderzoek uit te gaan om daarmee de resultaten te behalen die een ieder graag ziet. Susan is als een vis in het water bij Pro 10. Misschien jij ook!?

 

Wil je ook met ons van gedachten wisselen of een overstap iets kan zijn? Stuur een mail naar Helma de Graaff om een afspraak te maken.

Terug naar overzicht