0

NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat voor 3 jaar verlengd

Gepubliceerd op: donderdag 18 augustus 2022

NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat voor 3 jaar verlengd

Alle mensen van Pro 10 stellen kwaliteit voorop. Dit is niet alleen een mindset maar vindt ook zijn weerslag in de wijze waarop onze bedrijfsvoerings- en adviesprocessen zijn ingericht. Pro 10 laat zich periodiek auditeren door Normec tegen de kwaliteitsnormen van de ISO 9001:2015. Dit is dé kwaliteitsmanagementnorm met internationale erkenning, die beschrijft waar een organisatie minimaal aan moet voldoen om het mogelijk te maken dat processen worden beheerst en diensten systematisch en continu verbeterd. Pro 10 is verheugd te melden dat het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat met vlag en wimpel is behaald en wederom is verlengd voor het volgende toepassingsgebied:

  • Het doorlichten en professionaliseren van de inkoopfunctie;
  • Het voorbereiden en formuleren van inkoop (pakket) strategieën;
  • Het uitvoeren van (gezamenlijke) inkoop en aanbestedingen;
  • Het detacheren van inkoopprofessionals.

Uiteraard is Pro 10 trots op deze erkenning van het werk goed doen en dit waarborgen. Normec stelt dan ook “dat het kwaliteitszorgsysteem voor ons werkt in plaats van andersom”. Normec constateert dat kwaliteit en klantgerichtheid bij Pro 10 voorkomt uit “een hoge intrinsieke motivatie in combinatie met een voorgeschreven werkwijze”. Pro 10 heeft alles goed gedocumenteerd en doeltreffend ingericht, aldus Normec.

Dit gaat niet vanzelf. Pro 10 beschikt over kennismanagers, heldere procesbeschrijvingen met goede standaarden. Er wordt dagelijks gewerkt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit. Niet alleen collega’s delen hun kennis, ook de kennisbank van Pro 10 is up to date. Pro 10 houdt evaluaties, interne audits, managementreviews en neemt verbeteracties. Minstens zo belangrijk is de aandacht voor medewerkerstevredenheid en gezondheid van hun mensen. Zo is bij Pro 10 de klant altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een fijne samenwerking.

Pro 10 gaat door op de ingeslagen weg en is blij met de complimenten van Normec.

Terug naar overzicht