Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwe medewerker Hidde van de Weg

Gepubliceerd op: dinsdag 15 oktober 2024

Nieuwe medewerker Hidde van de Weg

Met enthousiasme verwelkomen we Hidde in ons geweldige inkoopteam! Op 31-jarige leeftijd brengt hij niet alleen zijn frisse blik, maar ook een indrukwekkende achtergrond mee. Woonachtig in het prachtige Dordrecht, begon Hidde op 1 september als trainee bij Pro 10. Zijn opleiding als historicus met een specialisatie in cultuurgeschiedenis en geschiedfilosofie getuigt van zijn diepgaande kennis en passie voor het verleden. Dit past perfect bij zijn woonplaats, de oudste stad van Holland!

Na zijn studie heeft Hidde zijn kennis verder verspreid in het onderwijs. Hij heeft als freelancer lesgegeven in verschillende musea en verzorgt nog steeds rondleidingen in de weekenden, waardoor hij zijn passie voor geschiedenis en cultuur met anderen deelt. Daarnaast heeft hij als docent Nederlands op een middelbare school gewerkt. Toen Hidde de kans kreeg om als trainee bij Pro 10 aan de slag te gaan, twijfelde hij geen moment. De veelzijdige taken en verantwoordelijkheden spraken hem enorm aan. Zijn verwachtingen zijn tot nu toe meer dan bevestigd.

Hidde is naast zijn rol bij Pro 10 actief als fractiemedewerker voor een politieke partij, waar hij zich bezighoudt met belangrijke thema’s zoals circulaire transitie. Als bestuurslid van een Dordtse klimaatorganisatie zet Hidde zich in voor duurzaamheid. Vooral stedelijke biodiversiteit en klimaatadaptie hebben zijn aandacht. Bovendien draagt hij zijn steentje bij als redacteur voor een tijdschrift en publiceert hij regelmatig over politiek, cultuur, filosofie, kunst en levensbeschouwing.

In zijn vrije tijd is Hidde een echte cultuurfan. Hij bezoekt graag musea, toneel- en muziekvoorstellingen en laat zich graag culinair verrassen in restaurants. Verder vindt hij ontspanning in wandelen, tuinieren en muziek maken. Kortom, Hidde is een bezige bij met een grote dosis leergierigheid en een schat aan kennis. Pro 10 wenst Hidde heel veel succes en plezier in zijn nieuwe avontuur binnen de inkoopwereld.

Terug naar overzicht