0

Nieuwe medewerker José Fafianie

Gepubliceerd op: maandag 30 januari 2023

Nieuwe medewerker José Fafianie

Pro 10 heeft José Fafianie mogen verwelkomen. José heeft al veel ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en verkoop. Pro 10 heeft er alle vertrouwen in dat zij een zeer waardevolle aanvulling is voor het team.

Na haar opleiding aan de Breda University of Applied Sciences heeft José kort in de toeristische sector gewerkt. Daarna is zij terechtgekomen in de relatiegeschenkenbranche. Hier heeft José ervaring opgedaan als inschrijver tijdens aanbestedingen. Ze heeft haar werk altijd met veel plezier gedaan, maar wilde toch graag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Na ruim 17 jaar heeft José de relatiegeschenkbranche verlaten om zich bij Pro 10 te ontwikkelen als inkoopprofessional. Ze verwacht bij Pro 10 heel veel te leren over inkoop. Dat ze het waar kan maken een gewaardeerd inkoopprofessional te worden, heeft José zelf alle vertrouwen in. Ze heeft er zin in!

José traint in haar vrije tijd body en mind tijdens lesjes Pilates en is mooi-weer-rijder op de racefiets. Zaterdags staat zij als voetbalmoeder langs de lijn en als er nog tijd over is, maakt ze graag lange wandelingen met de hond. ’s Avonds pakt José een goed boek of laat haar creatieve geest de vrije loop tijdens het haken, schilderen of het bewerken van foto’s.

Pro 10 wenst José ontzettend veel plezier, succes en werkgeluk!

Terug naar overzicht