0

Nieuwe stagiaire Bibienne Mossel

Gepubliceerd op: maandag 6 februari 2023

Nieuwe stagiaire Bibienne Mossel

Bibienne volgt de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Haar interesse voor het inkoopvak werd verder aangewakkerd door het volgen van de minor Inkoop & Aanbesteding. Tijdens haar zoektocht naar een boeiende afstudeeropdracht, in de wereld van inkoop, kwam ze bij Pro 10 terecht. Samen werd er gezocht naar een interessante vraagstelling voor haar onderzoek en zo begint Bibienne vandaag met haar afstudeertraject bij Pro 10.

In de periode van februari tot mei 2023 doet Bibienne onderzoek naar de link tussen contractmanagement en werkgeluk. Uit haar analyse zal blijken welke factoren werkgeluk mogelijk maken en hoe contractmanagement hiervoor ingericht dient te worden. Bibienne pakt de kans om bij Pro 10 haar afstudeeronderzoek te doen graag met beide handen aan. Ze heeft er ontzettend veel zin in.

In haar vrije tijd is Bibienne graag onderweg met vriendinnen en sport ze samen met haar partner. Bij lekker weer gaat ze het liefst op pad met haar hond voor een lange wandeling.

Pro 10 wenst Bibienne ontzettend veel afstudeergeluk en kijkt uit naar het resultaat!

Terug naar overzicht