Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onze aanbestedingsexpert Pauline geeft training Deepdive EA aan schipholpersoneel

Gepubliceerd op: donderdag 7 september 2023

Onze aanbestedingsexpert Pauline geeft training Deepdive EA aan schipholpersoneel

Vorige week gaf Pauline Bos een interessante training aan personeel van Schiphol. De Deepdive training over het Europees aanbestedingsrecht zorgde voor enthousiaste reacties. Met haar rijke ervaring, van meer dan dertig jaar als strategisch adviseur / aanbestedingsjurist, inspireerde zij deze groep over de mogelijkheden en kansen op het gebied van aanbestedingen.

Tijdens de training werden de deelnemers meegenomen langs onderwerpen als het ramen van een opdracht, marktconsultaties, de percelenregeling, soortgelijke diensten of werken, bijzondere procedures en contracten.

Een ieder vond de training erg interessant en dat zorgde voor honger naar meer van deze waardevolle leermomenten. De directeur liet het volgende weten:

 “E. vertelde dat de training super was. We gaan dit vaker organiseren, want het is heel belangrijk voor ons allemaal!”

Pauline vond het als inkoopprofessional wederom erg leuk om de training te geven en kijkt uit naar de  volgende sessie.

Wilt u uw personeel inspireren en motiveren op het gebied van inkoop? Bij Pro 10 delen we graag onze kennis over het inkopen en aanbesteden. We bieden verschillende op maat gemaakte trainingen en/of workshops. De trainingen worden altijd gegeven door ervaren inkoopprofessionals. Neem een kijkje op onze website of neem contact op per mail of op telefoonnummer 070 – 381 97 24.

Terug naar overzicht