Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Succesvolle informatiebijeenkomst door Pauline op Schiphol

Gepubliceerd op: maandag 13 november 2023

Succesvolle informatiebijeenkomst door Pauline op Schiphol

Het project Zuidelijke Ontwikkeling, project onderbouw, hield maandag 16 oktober een informatiebijeenkomst. Pauline Bos van Pro 10 speelt een grote rol in deze aanbesteding. Zij is ingehuurd als sourcing manager bij Schiphol en gaf daarom een toelichting op diverse onderwerpen. Met een opkomst van maar liefst 46 personen, van wel 19 verschillende aannemers uit binnen- en buitenland was er een waardevol publiek.

Tijdens deze bijeenkomst was er ruimte om vragen te stellen over de eerder op TenderNed gepubliceerde stukken. Bovendien kon het project van deze mogelijkheid gebruik maken om de selectieleidraad nader toe te lichten.

Er kwamen heel wat onderdelen aan bod. Het project werd nader uitgelegd, de selectie- en gunningsfase voor aannemers werd verduidelijkt en de onderwerpen ‘grip op prijs’ en ‘bouwteam’ werden uitgebreid besproken. Veel vragen moesten echter toch nog een keer via TenderNed gesteld worden. Iedereen heeft namelijk recht op dezelfde informatie en alleen aan antwoorden via TenderNed kunnen rechten worden verleend. Met positieve reacties van deelnemers achteraf als ‘zeer waardevol’ en ‘zeker van toegevoegde waarde’ kunnen we concluderen dat het doel van de bijeenkomst meer dan behaald is. Het was een fijne ervaring, zowel voor het podium als voor het publiek.

Terug naar overzicht