Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Tussentijdse externe audit NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat

Gepubliceerd op: donderdag 23 mei 2024

Tussentijdse externe audit NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat

Afgelopen week is Pro 10 wederom tussentijds extern geaudit door Normec voor de kwaliteitsnormen van ISO 9001:2015. Pro 10 heeft deze audit weer glansrijk doorstaan.“Pro 10 heeft haar primaire en bedrijfsvoeringsprocessen perfect op orde en kan als voorbeeld dienen voor anderen” aldus de externe auditor.

Uit de audit bleken nul afwijkingen. Uit het onderzoek blijkt dat alle medewerkers van Pro 10 kwaliteit voorop stellen en intrinsiek gemotiveerd zijn om goede kwaliteit te leveren. Verder zijn de bedrijfsvoerings- en adviesprocessen goed gedocumenteerd en doeltreffend ingericht.“Junior medewerkers worden uitstekend ingewerkt en weten deze processen goed toe te passen. Ook de continuïteit van de werkzaamheden bij vervanging van medewerkers is goed gewaarborgd”.

Pro 10 heeft een ingericht, werkend en goed geïmplementeerd kwaliteitsmanagementsysteem dat zich aanpast indien interne en externe factoren daartoe aanleiding geven laat Normec wetenDe klant is bij Pro 10 altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een fijne samenwerking. Pro 10 gaat op de ingeslagen weg door en is blij met de complimenten van Normec.

Terug naar overzicht