Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verdiepingssessie (mkb-) vriendelijk aanbesteden

Gepubliceerd op: maandag 27 februari 2023

Verdiepingssessie (mkb-) vriendelijk aanbesteden

Na het succes van vorig jaar mag Pro10 ook dit jaar een verdiepingssessie (mkb-)vriendelijk aanbesteden verzorgen bij PIANOo, het expertisecentrum voor aanbesteden.

Mr. Pauline Bos, mr. drs. Tobias van der Hoeven en drs. Loek van Beurden nemen deelnemers mee langs verschillende onderwerpen om het meedingen van mkb’ers laagdrempeliger te maken. Zo kom je er tijdens deze sessie achter hoe je de juiste bedrijven bereikt met je aanbesteding, hoe je een (mkb-)vriendelijke aanbestedingsstrategie opzet en hoe je voor inschrijvers een helder en toegankelijk aanbestedingsdocument opstelt. Met tips en praktijkvoorbeelden krijgen de deelnemers handvatten die direct toe te passen zijn in hun aanbestedingspraktijk. Mariëlle van der Keur, directeur van Tender Services Group, zal vanuit ‘inschrijfzijde’ reageren.

Ben jij een inkoopadviseur die op zoek is naar verbetering? Wil je aanbestedingen laagdrempelig, doeltreffend en efficiënt inrichten? Wil jij ervoor zorgen dat het ook voor mkb’ers aantrekkelijk wordt om mee te dingen? Schrijf je dan in voor deze online verdiepingssessie die plaatsvindt op dinsdag 28 maart van 9.30 uur - 12.30 uur.

Inschrijven kan via PIANOo. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Terug naar overzicht