0

Zzp’ers gezocht

Gepubliceerd op: maandag 28 november 2022

Zzp’ers gezocht

Pro 10 heeft veel gedetacheerde zzp’ers. Deze inkopers zorgen er niet alleen voor dat interim functies binnen de overheid worden vervuld, ook daarbuiten komen interessante opdrachten voorbij. Om in de raamovereenkomst met de Rijksoverheid te voorzien en overige opdrachtgevers de professionals te kunnen leveren waarnaar ze op zoek zijn, kijken wij altijd uit naar zelfstandige inkopers.

Ben jij zzp’er binnen de inkoop? Als inkoopprofessional heb je vast en zeker inkopers binnen je netwerk. Is er iemand op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je zelf toe aan iets nieuws? Wij hebben gegarandeerd leuke opdrachten. Zowel voor junior, medior als senior.  

Is er inkooptalent dat erover nadenkt om voor zichzelf te beginnen? Bij twijfel over zelfstandig worden, denken we ook graag mee. Wij kunnen vertellen wat er allemaal bij komt kijken, tips en advies geven en uiteraard zorgen voor een leuke eerste opdracht.

Kortom, ben jij zzp’er, ken jij zzp’ers of wil je zzp’er worden? Pro 10 is op inkoopgebied van alle markten thuis. Neem vooral contact met op met Helma en Franciska om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je graag!

Terug naar overzicht