Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

0

Nieuwe medewerkers Asine den Boer en Casper Smit

Gepubliceerd op: donderdag 10 februari 2022

Nieuwe medewerkers Asine den Boer en Casper Smit

Pro 10 heeft 2 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Asine is begonnen als communicatiemedewerker en Casper gaat zijn afstudeeronderzoek bij Pro 10 doen.

Asine den Boer heeft communicatie gestudeerd. In de afgelopen jaren heeft zij onder andere ervaring opgedaan binnen de detailhandel, de horeca en de bouw. Tijdens haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging is ze bij Pro 10 terecht gekomen. Als vanzelfsprekend gaat zij een stuk communicatie voor haar rekening nemen. Ze wil haar liefde voor het communicatie vak hier weer tot bloei laten komen.
Asine gaat onder andere zorgen voor de continuïteit en de inhoud van de nieuwsbrieven, de website onderhouden en sociale media bijhouden. Met haar perfectionistische karakter wil ze de communicatie van Pro 10 naar een hoger level te tillen. Zo hoopt zij de consistentie te garanderen en zowel klanten als medewerkers van een constante stroom aan informatie te voorzien.  Verder gaat ze verschillende taken van collega’s overnemen. Ze verwacht bij Pro 10 nog veel te leren.

Casper doet de opleiding Facility Management aan de Haagsche Hogeschool. Hij is bezig in zijn vierde en laatste jaar. Tijdens het volgen van de minor Inkoop & Aanbesteding is zijn interesse voor inkoop groter geworden. Na het succesvol afronden van deze minor heeft Casper de keus gemaakt om zijn afstudeeronderzoek richting inkoop te doen. Zijn zoektocht naar een geschikte plek bracht hem bij Pro 10. De kans om hier af te studeren richting inkoop pakt hij graag met beiden handen aan. De komende maanden doet hij onderzoek naar samenwerkingsvormen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers bij aanbestedingen in de kantooromgeving. Hij zal analyseren of het mogelijk is om verschillende leveranciers onder één contract samen te laten werken.

Wij wensen Asine een fijne tijd bij Pro 10 en Casper ontzettend veel succes tijdens zijn afstudeertraject bij Pro 10!

Terug naar overzicht