Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Drs. Susan van der Linden

drs. Susan van der Linden heeft bedrijfseconomie gestudeerd met als specialisatie marktonderzoek. Daarnaast heeft ze HBO bewegingskunde en de Pabo (Cum Laude) afgesloten. Susan is een mensgerichte adviseur die zich snel kan inleven in uiteenlopende situaties en inkoopbehoeften.  Kwaliteit staat hoog in het vaandel: wat zij doet, doet ze goed. 

Susan  heeft gewerkt in het onderwijs op lagere scholen, het HBO en universiteiten. Binnen Pro 10 zal Susan na het gevolgd hebben van een intensief opleidingsprogramma, ingezet worden als strategisch adviseur. Daarbij zal zij zich richten op het doen van organisatie onderzoek, kwaliteitsmanagement, het ontwikkelen van trainingen en het begeleiden van Europese aanbestedingen o.a. Beste Value waartoe zij gecertificeerd is. Susan werkt vanuit Venlo en zal vooral ook onze klanten in het Zuiden van dienst zijn.

Susan heeft diverse Europese aanbestedingen begeleid en een 213A onderzoek uitgevoerd voor een gemeente en daarover gerapporteerd. Binnen Pro 10 is Susan tevens kwaliteitsmanager waarbij zij intern de processen en de naleving evalueert.

Terug naar overzicht