Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mr. Pauline Bos

Pauline heeft meer dan 20 jaar ervaring als strategisch adviseur/aanbestedingsjurist. Pauline is een innovator die zich altijd bewust is van nieuwe mogelijkheden binnen de juridische en organisatorische kaders. Met haar scherpe analytische kwaliteiten en goed strategisch denkvermogen kan Pauline de gevraagde doelstellingen realiseren. Zij is een goede people manager omdat zij het vermogen heeft om vooruit te kijken en vervolgens haar visie op anderen weet over te brengen. Pauline zorgt voor inspiratie en bevordert ideeën met, door en voor anderen. Zij opereert behendig in een politiek speelveld. 

Zij kan zowel met abstracte als concrete technische zaken omgaan en met verschillende stakeholders goed samenwerken. Pauline weet daarnaast alles van contractbeheer en contractmanagement. Voor de VNG heeft zij de handreiking “Contractbeheer en contractmanagement” geschreven. Verder geeft ze regelmatig trainingen rond jurisprudentie en is zij een vraagbaak op aanbestedingsrechtelijk gebied. Pauline heeft 10 tallen aanbestedingen op het gebied van Werken, Diensten en Leveringen begeleid. 

Binnen Pro 10 is zij de specialist op het gebied van Werken en Best Value waartoe Pauline is gecertificeerd. Pauline heeft prachtige trajecten begeleid voor de Schiphol groep, gemeenten, waterschappen en in de nutssector. Het betrof opdrachten  op het gebied van projectontwikkeling, stedenbouw, garages, fietspaden, infrastructuur, zuiveringsinstallaties, verkeersregelinstallaties et cetera.  

Terug naar overzicht